2014. október hónap bejegyzései

Mi lehet az internatadó mögött?

Ha ez az adó jelenlegi formájában megvalósulna, óriási érvágás lenne a lakosoknak, versenyhátrány a vállalkozásoknak, egyszóval kellemetlen, felelőtlen és igazságtalan lenne. Szerintem lesz törvénymódosítás, de nem pusztán a nagy tiltakozás miatt. Egyrészt érzelmileg jobban elfogadható, ha túllicitálnak, majd visszavesznek. Például … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Internetadó = tömegmészárlás?

Nem. De a hatásvadász címektől lehet, hogy örökre megszabadulunk. Az internettől is. Másfél héttel a választások után előállt a kormány az internetadóval: minden megkezdett Gigabyte után 150 forintot sarcol jövő évtől a kormány az internetszolgáltatóktól. Ez azt jelenti, hogy a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Kritikus tömeg

És íme, biztosan állíthatjuk, hogy a Fidesz négy éve elérte a kritikus tömeget. Azt a pénzt, hatalmat és befolyást, amellyel rendelkezve már elképzelhetetlen, hogy a Fideszt valamelyik ellenzéki párt vagy pártszövetség megbuktassa. A Fidesz egyedül már csak önmagát képes megbuktatni. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

La grande bellezza

Sorrentino szerint a nevetségesen túlidealizált szépség és öröm, szerelem és szex csak a felszínt kapargató hétköznapiasság képmutatása. Nincsenek sem ideális párok, sem ideális szülők, de még gyerekek sem. Nem élünk ideálisan, és még az ideális gazdagság sem biztosítja ezt az ideális … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Napi gondolat

Először tanulnják meg kikerülni a vak komondorokat, és csak utána vegyék egyáltalán a merszet is ahhoz, hogy beleszóljanak a házasságomba!

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!