2013. március hónap bejegyzései

Du jú spyk magyar?

Pár napja bukkantam a Facebookon terjedő újabb baromságra, mely egy alacsony intelligenciával és logikai érzékkel, de annál nagyobb nemzeti öntudattal megáldott, lelkes aktivista szüleménye. Arra buzdít minket, hogy ha magyarul beszélünk, akkor használjunk magyar szavakat. Az elején gyorsan belekötnék a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 7 hozzászólás

Széljegyzet a rezsicsökkentéshez

“Tisztelt Ház! A magyar bíróság úgy döntött, hogy a magasabb árat érvényesíteni akaró cégeknek ad igazat a magyar kormánnyal szemben. […] A kormány nevében azt kell mondanom, hogy a bíróság döntése botrányos.” A neve Orbán Viktor, Magyarországon uralkodó istencsászár. Bíróságok felett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Két kérdés

Miért is küldene katasztrófahelyzetben propaganda SMS-t az a tele-kommunikációs cég, akit évek óta különadókkal sújtanak azért, mert gonosz multi, karvalytőke, kiviszi a magyarok pénzét? Az SMS ráadásul megkésett, nem volt informatív, és az sem lett volna szükségszerű, hogy mindenki megkapja. Csak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Komment nélkül

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Kettős mérce

A Fideszes ismerőseim mindig mondogatják, hogy a nyugat alaptalanul és kettős mércét alkalmazva kritizálja a médiatörvényt, az Alaptörvényt, és az Orbán-kormány más, sajtóvisszhangot kiváltott intézkedéseit. Nem felejtik kihansúlyozni, hogy kis hazánk nyugati elnyomás áldozata, és hogy Szlovákiában és Romániában ennél sokkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Slágerbombák – az új album előszele…

Ingyenesen letölthető a zippyshare.com szerveréről: Thomas Bauer feat. Aruin & Kayamar – Broken Heart (Original Mix) Thomas Bauer feat. Aruin & Kayamar – Broken Heart (Radio Edit) Thomas Bauer feat. Aruin – Follow Me (Radio Cut) Thomas Bauer – Dusk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Valótlanul állították…

 

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!