2013. február hónap bejegyzései

Magyarország jobban teljesít

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

A Jobbik előszobája

Olvasva a kommenteket, sokan érvelnek azzal a Jobbik mellett, hogy az MSZP és Fidesz bizonyítottan képtelen helyesen kormányozni, ezért számukra az egyetlen alternatíva egy Jobbik-kormány lehet. Ők fokozot figyelemmel olvassák ezt a pár gondolatot! A KISZ megszűnése óta a legtöbb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 2 hozzászólás

Újra számokat mutatok be az új albumomról!

Ezek a számok ingyenesen letölthetők az alábbi helyekről a Zippyshare szerveréről: Thomas Bauer – Wandering Lights (Original Mix) Thomas Bauer – Wandering Lights (Radio Edit) Thomas Bauer – Love in Heaven (Original Mix) Thomas Bauer – Love in Heaven (Album … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Propaganda

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Idei mixek

Winter Megamix 2013. vol. 1 mixed by Thomas Bauer GOODBYE 2012![320kb/s] [133 bpm] [trance, progressive-trance] 01 Susana & Max Graham – Down To Nothing (Johan Malmgren remix) 02 Armin Van Buuren Feat. Ana Criado – Suddenly Summer (Original Mix) 03 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Három gyöngyszem

Közeledik az új album. Mi lehetne ennek nyilvánvalóbb bizonyítéka, mint három dal róla. Ezek a számok ingyenesen letölthetők az alábbi helyekről: Thomas Bauer – La Mer (Original Mix) Thomas Bauer – La Mer (Radio Edit) Thomas Bauer – Solar Eclipse … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Ötszázmilliárdos károkat okoz a kormány

A kormány már egy korábbi lépcsőben csökkentette a felsőoktatásban az államilag támogatott férőhelyek számát: ennek következményeként 2011-ben 32 ezerrel kevesebben felvételiztek a felsőoktatásba, és 18 ezerrel kevesebb diákot vettek fel, 2012-ben 17 ezerrel csökkent a felvételizők száma. Mint azt korábban megírtam, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!