2013. január hónap bejegyzései

Politikai gondolatok lírai kifejezése

Petőfi, Ady, Wass, Radnóti. Az ember gyakran szembesül a hétköznapok megélése során a politikai irányelvek, eszmék kivetülésével, és a gondolkodó értelmiség nem fél papírra vetni véleményét, gondolatait a témával kapcsolatban. Most én is olyan verseket tárok az olvasóim elé, melyek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom, Vélemény | 1 hozzászólás

Age of Trance 5-6

Folytatom az elmúlt évtized legütősebb trance slágereinek bokrétába szedését. Íme a következő adag. Jó töltögetést, élvezkedést! Age of Trance vol. 5 mixed by Thomas Bauer [320kb/s] [134 bpm] [trance] 01 Tiesto feat. Kristy Hawkshaw – Just Be (Antillas Club Mix) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Paranoia?!

Beleuntam az egészbe. Hogy értelmes és kevésbé értelmes emberek folyamatosan a Fidesz mantrákat szajkózzák, anélkül, hogy egy pillanatra elgondolkoznának az állítások valóságtartalmán. Ha leminősítenek, akkor a hitelminősítők hiteltelenek. Ha romlik a sajószabadság, a korrupció megítélése, akkor a Freedom House és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Az igazi nemzeti konzultáció

Az USA-ban 2011-ben létrehoztak egy honlapot, melyre az állampolgárok írhatnak petíciókat, és ha eléri az aláírók száma a 25 ezret, a kormányzatnak foglalkoznia kell a kérdéssel. (Így esett meg az is, hogy hivatalos választ érdemelt a Halálcsillag megépítését célzó népszerű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Erőszakkal a békéért

A botrányos írásairól és a Békemenet szervezéséről is elhíresült Bayer Zsolt kezében még ki sem hűlt a Polgári Magyarországért Díj, újra tőle hangos a média. Írásában ugyanis tényként közölte, hogy “a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre”, “nem alkalmas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!