2012. december hónap bejegyzései

Diáktüntetés FAQ

Nem értem, miért tüntetnek a diákok. A diákok azért tüntetnek, mert a kormány a keretszámok/normatívák csökkentésével oly mértékű megszorításokba kezdett a felsőoktatásban, hogy a társadalom szűk körének jut csak lehetőség a továbbtanulásra. A hallgatói szerződéssel pedig a magyarországi szociális és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 1 hozzászólás

Ezen már csak röhögni tudok…

Diákok ezrei vonulnak utcára nap mint nap, hogy elégedetlenségüket fejezzék ki az átláthatatlan, sunyi módon tőrbe csaló, új felvételi rendszer ellen. De ne ragadjunk le ezeknél a diáktüntetéseknél, hiszen egy sokkal viccesebb tüntetés is lesz csütörtökön: a KDNP ifjúsági szervezete … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Az interjú

Mai vendégünk egy sokoldalú személy, maga, a blog szerkesztője, Thomas Bauer. Hétköznapjairól, ambícióiról és a napi politikai eseményekről kérdeztük, az utóbbiról kellő határozottsággal számolt be. Riporter: – Végignézve a blogon, elég változatos területeknen alkot. Politikai bejegyzések, filozófiai gondolatok, versek, prózák, zenék. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 1 hozzászólás

Ha megkérdeznék

Ha megkérdeznék, mit szeretek Benned, nem mondanám, hogy a két szép kék szemed. Se kecses kezed, dús hajad megkötőt, se nádszál tested, karomban megtörőt nem emlegetném. Zongorán szteppelő buja ujjaid nem hoznám én elő. Nem méltatnám épp szirénszerű hangod, se … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom | Szóljon hozzá most!

Orbán adóssága

Na jó, meguntam, hogy a csapból is az folyik, hogy Bajnai az államadóssággal tette tönkre az országot, és hogy még mindig azt hiszik a Fidesz szavazók, hogy Orbán az adósságcsökkentő szuperhős. Valamit muszáj leszögezni.Az első Fidesz-kormány végén, a Medgyessi-kormány alatt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Korrupció Magyarországon

Korrupció. Mindenkit foglalkoztat, akit érdekel a politika, és gyakran hozzák összefüggésbe az ország tönkretételével. Jobbról és balról is történik sz*rdobálás, a választópolgárok pedig gyakran csak a betanult szövegeket köpik vissza. Mégis, létezik egyszerű módszer arra, hogy utánajárjunk: kinek mekkora vaj … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!