2012. október hónap bejegyzései

Miért ünnepli a Fidesz október 23-át?!

Számomra érthetetlen, hogy az 1956-os forradalom eszméjét lábbal tipró Fidesz miért vonul utcára az ünneplés jegyében. Annak ellenére, hogy négy-hat éve a Fidesz ’56-tal az ajkán szólította a polgárokat az utcára, mára olyan hatalmat alakított ki, melyben Horthy szellemiségét emelte piedesztálra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

A szavak ereje

Terjed a Facebookon egy kép, mely Jézus szavait hasonlítja össze a világ és a társadalom elvárásaival. Ezzel önmagában nincs gond, de számomra úgy tűnt, hogy a megfogalmazással manipulálnak, és így próbálnak kampányolni a kereszténység mellett. Szóval megalkottam rá a választ: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Új számokkal jöttem ki!

Három új számomat ajánlom a figyelmetekbe: Az alábbi helyekről ingyenesen letölthetők: Thomas Bauer – Crystal Dragon (Radio Edit)http://www.4shared.com/mp3/hYt4kCiH/Thomas_Bauer_-_Crystal_Dragon_.html Thomas Bauer – Crystal Dragon (Original Mix)http://www.4shared.com/mp3/25CvSZVz/Thomas_Bauer_-_Crystal_Dragon_.html Thomas Bauer – Democracy Tears (Radio Edit)http://www.4shared.com/mp3/dDE4cuiF/Thomas_Bauer_-_Democracy_Tears.html Thomas Bauer – Democracy Tears (Original Mix)http://www.4shared.com/mp3/EKkgSWRP/Thomas_Bauer_-_Democracy_Tears.html Thomas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!