2011. december hónap bejegyzései

100 ezer ellenzékit taszítanak szegénységbe

Visszatartják a kifizetéseket azoknál a munkavállalóknál is, akik nyilatkoztak arról, hogy a MANYUP-oknál maradnak. Ezek az emberek továbbra is fizetik a nyugdíjjárulékot az államnak, de az nem utalja tovább azokat a magánszámláikra. A nyugdíjmegtakarításaik így nem nőhetnek, miközben a befizetett nyugdíjjárulékot lenyúlja a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Gyorshír: szépen erősödött a forint

Az elmúlt napokban a hazai fizetőeszköz szépen erősödött, melyben közrejátszott az Európai Központi Bank bejelentése, mely szerint az EKB az IMF-en keresztül 270 milliárd dollárig terjedő összeget költ ez európai válságkezelésre. További erősödést okozott a jegybanki alapkamat 6,5%-ra emelése, így a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Gyorshír: Magyarország korruptabb lett

A 183 országot vizsgáló rangsorban az 50. helyről az 54. helyre csúsztunk vissza, mely elsősorban a korrupcióra csökkentő hatással levő független intézményeink felszámolása miatt történt. A konzervatív Sólyom László köztársasági elnökként mindig hangot adott nemtetszésének, legyen szó bármelyik politikai oldalról. Gyakran élt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!