2011. október hónap bejegyzései

Közgázból egyes – a szakpolitikusaink képzetlensége

A következőkben néhány egyszerű pénzügyi alapfogalmat vázolok, melyet nem ismernek a kormány szakpolitikusai, és mely sok-sok milliárd forint veszteséget okozott az országnak. Érték, értékteremtő munka, munkahelyteremtés A miniszterelnök többször tett olyan kinyilatkoztatásokat, hogy “vissza kell adni az értékteremtő munka becsületét”. Utalva arra a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

Mit művel Orbán Viktor?!

Még visszhangzik a hangos kiáltás, “az IMF magyarországi vezetője nincs tisztában a magyar helyzettel”. Mondta ezt “Forintbedöntő” Kósa Lajos.  A válság második hullámát is jósolgatják, ismerve a szakértők elemzéseit. Orbán Viktor pedig ma azt ragozta, hogy “Európa lassúsága visszahúz minket”, mely … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

A Fidesz 16 nagy hazugsága

A nyár folyamán a közösségi oldalakon tapasztalt lelkesedést (Orbán Viktor lapjától a Milláig) megpróbáltam egy olyan kérdés tisztázására felhasználni, mely régóta furdalja sokak kíváncsiságát: melyik párt a hazudósabb. Így hát felkerestem ezeket a csoportokat, és hirdettem a lehetőséget: aki ismer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 6 hozzászólás