2011. július hónap bejegyzései

Trance mixek

Ahogyan már megszokhattátok, blogomban mindig hagytam helyet az irodalmi és zenei bejegyzéseknek. Most az elektronikus tánczenék legjobb tavaszi trance számatit emeltem csokorba. A mixeket a linkeken keresztül tölthetitek le. Kellemes zenehallgatást! Spring Megamix 2011. vol. 1 mixed by Thomas Bauer [320kb/s] [135 bpm] … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Kínai barátaink…

Amilyen váratlanul taszította el az országot az első Fidesz-kormány Oroszországtól, olyan váratlanul húzta magához a második Kínát. Orbán Viktornak mindig is számított a saját erkölcse, a saját elvei és eszméi, mégha évről évre pálfordulásokon mentek is keresztül. Így lett a KISZ-titkárból privatizációt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

A politikai hazugságok beküldésének határideje megváltozott

Sokan találták nagyszerűenek a kezdeményezést, hiszen a politikai pártok közvetlenül, de az én játékszabályaimmal, részlehajlásmentesen és tisztán versenyezhetnek egymással. Azonban sokan panaszkodtak a szűkös határodőre. A politikai hazugságok gyűjtésének új határideje ezennel 2011. augusztus 31. Remélem, ez alatt több időtök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!