2011. május hónap bejegyzései

Gyurcsány vs. Orbán vs. szerény személyem

Gyurcsány Ferenc hírhedté vált beszédében elénk tárt egy sor megoldandó problémát. “De hát amelyikünk bemegy egy egészségügyi intézménybe, tudja, hogy hazugságok sokaságára épül. Persze, hogy az oktatásban borzasztóan nehéz bármihez hozzányúlni, de igen, azt látjuk, hogy nem egyenlően osztja a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 1 hozzászólás

Az emberek véleménye az új alkotmányról II.

Birtokomba jutott néhány véletlenszerűen kisorsolt, az alkotmányos kérdőívre válaszoló választópolgári levél. Ahogy az előző bejegyzésben leírtam, az összes ilyet közlöm eredeti formájában, szerkesztés, illetve egyéb módosítás nélkül az elkövetkező időkben. (Helyeként saját gondolatokat fűzök hozzájuk.) Íme hát a várva várt folytatás. Ne rabszolgatartók és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Az emberek véleménye az új alkotmányról I.

Birtokomba jutott néhány az alkotmányos kérdőívre válaszoló választópolgári levél. Az összes ilyet közlöm eredeti formájában, szerkesztés, illetve egyéb módosítás nélkül az elkövetkező időkben. A mintaszám 176, melyet elég nagynak tartok ahhoz, hogy ez alapján néhány következtetést meg is ejthessek. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 1 hozzászólás