2011. április hónap bejegyzései

Vicces blogok

Bizonyára ti is találkoztatok már vicces blogokkal. Adott időközönként frissített, humorosnak szánt tartalmakkal, ideális időrablás, ha folyamatosan olvasod őket, de tökéletes időtöltés matekórán – vagy inkább a helyett. Lekötik a célközönséget, egymástól lopnak, létezésük indítékai között ott a reklámbevétel. Nem is lenne … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 1 hozzászólás

Thomas Bauer Megamix vol. 1

Néhány saját számomból készítettem egy kisebb mixet. A számok közül van, amelyik ismerős lehet, de olyan is van köztük, amelyik még meleg. Sajnos az analóg keverőm öreg és néha kontaktos, ezért egy kicsit belerecsegett, de ígérem, valamikor szétszedem és kitisztítom. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Beigazolódott, …

… hogy a médiatörvény a Fidesz állításaival szemben nem ad “kiegyensúlyozott tájékoztatást”. Az Index dezinformatív és manipulatív hírre bukkant az MTV híradójában. Mezei nyelven: hazudtak, ahol csak tudtak. A médiatörvényről való véleményemet egy korábbi bejegyzésben már kifejtettem, ez a bejegyzés a legutóbbi fejleményekről … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

A jogállam veszte

Az Országgyűlés Hivatala szerint a 98%-os különadó nem vonatkozik a képviselőkre, mert “speciális” a munkaviszonyuk. Ez már több a soknál – gondolhatja az olvasó – joggal. Azért, mert ez nem az első eset. Ősszel Orbán Viktor diadalittasan jelentette be, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!