2011. január hónap bejegyzései

Indokolatlan elbocsátások és egy durva hiba

Közismert anyaggá vált a 2010-es választások idején a Fidesz kampányfőnökének, Kubatov Gábornak egy “titkos hangfelvétele”, mely tartalmazza, hogy Orbán Viktor és a teljes pártelnökség hozzájárulásával a Fidesz egy olyan országos adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítik. Ehhez az emberek túlnyomó többsége nem járult … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Variációk egy témára: szennyműsorok és akasztófa

Liberális A liberális egyben választópolgár és cenzor. Választópolgár, mert minden pillanatban megválaszthatja, melyik csatornán nézi meg a híreket, milyen műsorokat fogad be – milyen újságban olvassa el a politikai rágalmakat -, és ha védeni kívánja gyerekeitől az ártalmas tartalmakat, veszi a távirányítót … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 2 hozzászólás

Ok és okozat, avagy a nagy Fidesz-stratégia

Egy tetszőleges pártról nem tudja eldönteni az ember, hogy valóban hisz-e az eszméiben, vagy csak a saját pillanatnyi érdekei mentén lavíroz, és ehhez fillenti hozzá az eszméit. A szavazó ezt nem tudja eldönteni, mert nem tudja megjósolni, hogy a párt mit fog … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 2 hozzászólás

TRANCE TIME 3

Elkészült az új, saját számokat tartalmazó albumom, melyet most közzé teszek, legálisan letölthető! Erről a linkről tudod letölteni: http://www.4shared.com/file/_ys8nOw8/Thomas_Bauer_-_Trance_Time_3.html Vagy közvetlenül a szerverről (sokkal nagyobb átviteli sebesség mellett): http://s1.xzn.hu/long/TranceTime3.rar Kellemes zenei élményeket!

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Zene | Szóljon hozzá most!