2010. október hónap bejegyzései

Éjfél múlt

Sörivva zúgok csönd-magányba. Fejem kattog, rekedtesen. Szemem homály, fátyol, köd takar. Nyílnak a bajok, kellemesen. Nyissatok utat a nyomornak! Sörivva zúgom vonszos testem. Lidérc fák vígan rémisztgetnek A lassú, koszos, néma esten. Puhán halok csönd-magányomba. Egy sárga csóva rózsát karcol. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom | Szóljon hozzá most!

Teaház

Misztikus helyre léptünk be. Egzotikus színfoszlányok Kavarogtak, folydogáltak. Mily fenséges, pille lányok Lehettek e kéjbarlangban, Mindez rajtunk kívül esett. Megfestettük hű álmunkat, Szelíd ecsettel, kedveset. Tiszta füst és lágy aroma Táncolt lassan, időt állva, Csillagcsinos teacseppek Csillantak meg csordogálva. Arany … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom | 1 hozzászólás

Kor

Vár, egyre csak vár. A poros úttest előtt a piros hapták figurával szemezve, a patika lassan folydogáló sorába szorulva, a készülék előtt a víziókba borulva, az istentiszteleten, egyedül vagy régi társakkal, de mindig magányban, és csak várva vár. Mogorva, konyuló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom | 1 hozzászólás

Célt tévesztett nyílvessző

Történelmi bevezető az allegória teljességének kedvéért A magyarok mindig tehetségessek voltak az íjak és nyilak kezelésében. Hajdanán – egy évezrede – a reflexiós íj és az ellenfelet meglepő, tőrbe csaló harctechnikával, nomeg sorozatos fosztogatásaikkal és zsoldosmunkáikkal rettegésben tartották a környező népeket. Nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 2 hozzászólás

Új felsőoktatási törvény van készülőben. De milyen?

Ezt a blogot elsősorban a zenéim összegyűjtésére kezdtem el, de egy legutóbbi hír átlépte nálam  a “kritikus tömeget”, így leírom határozott, racionális véleményemet, nagyságrendi becslésekkel támasztom alá érvelésemet. Október 22-én jelent meg az alábbi cikk az indexen:  http://index.hu/belfold/2010/10/22/uj_felsooktatasi_torveny/ Október közepére elkészült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | 10 hozzászólás

Őszi mixek!

Autumn Megamix 2010. vol.1 mixed by DJ Hambi [320kb/s] [134 bpm] [progressive trance]   01. Ashley Wallbridge – Rhythm (Intro Mix) 02. Nic Chagall & Rank 1 & Wippenberg – 100 (Original Mix) 03. Marco V & Ali Wilson – Kaos Theory (Original … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Album Demo

Körülbelül ilyenekre lehet számítani az új albumomról: Thomas Bauer – Megfojtott álom Thomas Bauer – Space Travel Thomas Bauer – The First Plane Thomas Bauer – Hungarian Pride Thomas Bauer – Libera Me Thomas Bauer – Dancing Field

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Átköltöztem, folytatom a semmit

Kellő iróniával kezeljetek! A Windows Live 2011-ben megszünteti blogját, és ide költözteti a bloggereket, állítólag, hogy kielégítsék a nagyobb igényű bloggerek kívánságait, de ahogy tudjuk, üzleti érdekek érvényesülnek csak. Valószínűleg olcsóbb ez a megoldás, mint a szerverek fenntartása. Nem baj, tevékenységemet – hogy saját szerzeményeim egy helyen elérhetők legyenek az érdeklődők számára – folytatom, és szabadidőm/kedvem függvényében frissítem is. Elöljáróban annyit, hogy készül az új albumom, melyről pár számot nemsokára  meghallgathattok.

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!