2007. december hónap bejegyzései

GOODBYE 2007!!!

Winter Megamix 2008. vol.6 mixed by DJ Hambi GOODBYE 2007! Elérkeztünk ahhoz a perchez, mikor kicsomagoljuk a múló év szennyesét és mindenféle marhaságokat fogadunk meg az új sztendőre, hogy ne is legyen több egy fogadalomnál. Így van ez a mi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

X-MAS MIX!!! (1 db)

Winter Megamix 2008. vol.4.1 X-MAS mixed by DJ Hambi Nem szabad karácsonynak anélkül telnie, hogy ne élvezzük azt ki minden percében. A mix a télről szól, de a végére megindul a rügyfakadás is. 🙂 Karácsonyi mix, kevert stílusokkal: 01. Jan Wayne – Christmas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

Mixek még télen is (3db)

Winter Megamix 2008. vol.3 mixed by DJ Hambi Ha lézetik olyan 59:23-as mix, ami Hollandia-viszonylatban megállja a helyét, akkor ez az. 01. BDH – Subway (Intro Mix)02. B.E.N. vs. Digital Nature feat. Brandon A Godfrey – Save Me God (Manuel Le Saux … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

CSACSI BÁCSI MÁR REMIXBEN IS!!!

Emlékeztek arra a huszonéves külföldi vidéki srácra, aki hátulról szexualizálva egy csacsit énekel valami "mágyárítá"-t?   Ha igen, akkor ne hagyjátok ki: Csacsi Bácsi – Jihuu (DJ Hambi Remix).mp3 http://www.4shared.com/file/30859438/a431b42c/Csacsi_Bcsi_-_Jihuu__DJ_Hambi_Remix_.html   Ha nem emlékeztek, mert még nem láttátok a videót, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!

DJ HAMBI – ANTHEM OF LIFE !!!

DJ HAMBI – ANTHEM OF LIFE !!!   Új saját zeném, ha vki kedvet kap hozzá, lehet remixelni, be lehet kapcsolódni a remixversenybe. Csak küldj e-mailt a negedes@freemail.hu címre és rendelkezésedre bocsátok információkat és sávokat 🙂   DJ Hambi – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Szóljon hozzá most!