Kiemelt bejegyzések kategória bejegyzései

Azok az irodalmi alkotások, írások és zenék, melyekre a legbüszkébb vagyok.

Nyárimádó

Nyárimádó Ahogy tompa, nyári esti együttlétben kint, a pesti patakpartnál porral festi lépésünk a lábunkat, s hársfa oltja szende szélbe mézillatát, mintha élne, s villogtatja város fénye félénken az utunkat, s fülemüle száz trillája, boldog dalnak kacér bája sejteti, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom, Kiemelt bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Diáktüntetés FAQ

Nem értem, miért tüntetnek a diákok. A diákok azért tüntetnek, mert a kormány a keretszámok/normatívák csökkentésével oly mértékű megszorításokba kezdett a felsőoktatásban, hogy a társadalom szűk körének jut csak lehetőség a továbbtanulásra. A hallgatói szerződéssel pedig a magyarországi szociális és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 1 hozzászólás

Közgázból egyes – a szakpolitikusaink képzetlensége

A következőkben néhány egyszerű pénzügyi alapfogalmat vázolok, melyet nem ismernek a kormány szakpolitikusai, és mely sok-sok milliárd forint veszteséget okozott az országnak. Érték, értékteremtő munka, munkahelyteremtés A miniszterelnök többször tett olyan kinyilatkoztatásokat, hogy “vissza kell adni az értékteremtő munka becsületét”. Utalva arra a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

A Fidesz 16 nagy hazugsága

A nyár folyamán a közösségi oldalakon tapasztalt lelkesedést (Orbán Viktor lapjától a Milláig) megpróbáltam egy olyan kérdés tisztázására felhasználni, mely régóta furdalja sokak kíváncsiságát: melyik párt a hazudósabb. Így hát felkerestem ezeket a csoportokat, és hirdettem a lehetőséget: aki ismer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 6 hozzászólás

Kínai barátaink…

Amilyen váratlanul taszította el az országot az első Fidesz-kormány Oroszországtól, olyan váratlanul húzta magához a második Kínát. Orbán Viktornak mindig is számított a saját erkölcse, a saját elvei és eszméi, mégha évről évre pálfordulásokon mentek is keresztül. Így lett a KISZ-titkárból privatizációt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

Egy gondolat az abortuszról

Az utóbbi időben mind a reklámokban, mind a blogokban és cikkekben megszaporodott az abortuszellenes hangulat, mint később kiderült, a reklámokat a kormány pénzelte EU-s pénzből (melyet másra szántak). Ismerve, hogy 2011-ben harmadannyi pénzt különítettek el abortuszra, mint 2010-ben, érezhető, hogy az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 32 hozzászólás

Beigazolódott, …

… hogy a médiatörvény a Fidesz állításaival szemben nem ad “kiegyensúlyozott tájékoztatást”. Az Index dezinformatív és manipulatív hírre bukkant az MTV híradójában. Mezei nyelven: hazudtak, ahol csak tudtak. A médiatörvényről való véleményemet egy korábbi bejegyzésben már kifejtettem, ez a bejegyzés a legutóbbi fejleményekről … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | Szóljon hozzá most!

Variációk egy témára: szennyműsorok és akasztófa

Liberális A liberális egyben választópolgár és cenzor. Választópolgár, mert minden pillanatban megválaszthatja, melyik csatornán nézi meg a híreket, milyen műsorokat fogad be – milyen újságban olvassa el a politikai rágalmakat -, és ha védeni kívánja gyerekeitől az ártalmas tartalmakat, veszi a távirányítót … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 2 hozzászólás

TRANCE TIME 3

Elkészült az új, saját számokat tartalmazó albumom, melyet most közzé teszek, legálisan letölthető! Erről a linkről tudod letölteni: http://www.4shared.com/file/_ys8nOw8/Thomas_Bauer_-_Trance_Time_3.html Vagy közvetlenül a szerverről (sokkal nagyobb átviteli sebesség mellett): http://s1.xzn.hu/long/TranceTime3.rar Kellemes zenei élményeket!

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Zene | Szóljon hozzá most!

A magánnyugdíjpénztárak megszűnésének hatásai

“Rosszul működik a magánnyugdíj-pénztár rendszer, a működési költsége duplája az államinak” – így Kósa Lajos, megindokolva, miért erőltetik az embereket az állami nyugdíjrendszerbe. Ez abból adódik, hogy a pénztárak megteremtéséhez szükséges tőkét hitelből finanszíroztuk. Ennek a kamatait fizetjük (összesen 150 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiemelt bejegyzések, Vélemény | 2 hozzászólás