Thomas Bauer bejegyzései

Cascade

Tudom, hogy már régóta nem frissült a tartalom, de a kitartók most jutalmat kapnak egy új nóta formájában, ami két verzióban is letölthető! Letöltés: Thomas Bauer – Cascade (Originak Mix) zippyshare/4shared Thomas Bauer – Cascade (Radio Edit) zippyshare/4shared

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

Nyárimádó

Nyárimádó Ahogy tompa, nyári esti együttlétben kint, a pesti patakpartnál porral festi lépésünk a lábunkat, s hársfa oltja szende szélbe mézillatát, mintha élne, s villogtatja város fénye félénken az utunkat, s fülemüle száz trillája, boldog dalnak kacér bája sejteti, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom, Kiemelt bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Egy gyorsétterem fejfájára :)

Hiába élünk a női egyenjogúság korában, feminizmusra mind a mai napig szükség van, és szükség is lesz, amíg a nők napi szinten szembesülnek az őket ért hátrányokkal, diszkriminációkkal. Amíg a közgondolkodás szerint a nő tehet arról, ha szexuális erőszak áldozatává válik, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Groteszk vers a közösségi oldalak társadalmi hatásairól

Facebook Halálszagú, puha ködben agyvelővel fest az ember képet pucér önmagáról: lelkéhez egy arcot rendel, vászna ráncos bőrbörtöne, melyet aztán összespriccel fuldokolva felröhögve kommentjeivel és giccsel. Nyomort eszik, belefürdik sárba, rothadó avarba, cupákol egy elesettet, kinek szája be van varrva. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Irodalom | Szóljon hozzá most!

Miért ne olvassuk el Orbán legújabb levelét?

Mert egyetlen célja a gyanútlan olvasó manipulálása. Most bemutatom, hogyan is történik mindez. 1. Manipulatívan megkérdezi, hogy mennyire fontos a terrorizmus térnyerése, miközben rögtön két riasztó példával is szemlélteti azt (persze mindkettő köthető a muszlim világhoz, tehát összekapcsolja a vallást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Mit eredményezett a szabad vasárnap?

Heti rendszerességgel járok egy közeli Lidlbe, eddig az esetek nagyjából felében vasárnaponként, ami ugye megváltozott. De ezt a törvényt mégsem értem hozták, hanem az ott dolgozókért, elvileg, így ez a bejegyzés most róluk fog szólni. Úgy vagyok ezzel a dologgal, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

BLACK STEPS

Figyelem, megérkezett egy új számom, most Drum & Bass stílusban! Ingyenesen letölthető az érdeklődőknek az alábbi linkeken: Thomas Bauer – Black Steps.mp3 Zippyshare / 4shared

Kategória: Zene | Szóljon hozzá most!

A nagy Oravecz-kritika

Olvastál nemrég valami olyat egy természetfotón, hogy merj álmodni, bízz magadban, ne érdekeljen az emberek véleménye, és akkor kitárulnak előtted a kapuk, és bár a rögös úton a sors próbára tesz, egyedül csak a szerelem számít, mert ez az élet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Mi lehet az internatadó mögött?

Ha ez az adó jelenlegi formájában megvalósulna, óriási érvágás lenne a lakosoknak, versenyhátrány a vállalkozásoknak, egyszóval kellemetlen, felelőtlen és igazságtalan lenne. Szerintem lesz törvénymódosítás, de nem pusztán a nagy tiltakozás miatt. Egyrészt érzelmileg jobban elfogadható, ha túllicitálnak, majd visszavesznek. Például … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!

Internetadó = tömegmészárlás?

Nem. De a hatásvadász címektől lehet, hogy örökre megszabadulunk. Az internettől is. Másfél héttel a választások után előállt a kormány az internetadóval: minden megkezdett Gigabyte után 150 forintot sarcol jövő évtől a kormány az internetszolgáltatóktól. Ez azt jelenti, hogy a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Vélemény | Szóljon hozzá most!